10ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο της σειράς «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός»

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία – ΔΟΑ (International Olympic Academy – IOA) σε συνεργασία με το  Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Washington DC (Harvard’s Center for Hellenic Studies in Washington DC – CHS DC) και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard (Harvard’s Center for Hellenic Studies in Greece – CHS Greece) διοργανώνουν το 10ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο της σειράς «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός».

Τίτλος του φετινού συμποσίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021, είναι «Ολυμπία & ο αγώνας για Ελευθερία», 10ο Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο, προς τιμή των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση.

Tο Συμπόσιο είναι ανοιχτό σε έως και 40 φοιτητές/τριες ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην αγγλική γλώσσα, με σύγχρονες και ασύγχρονες παρουσιάσεις και ζωντανή συζήτηση.

Με το παρόν μήνυμα θα θέλαμε να προσκαλέσουμε το Τμήμα σας να μοιραστεί τις σχετικές πληροφορίες με τους τριτοετείς και τεταρτοετείς προπτυχιακούς φοιτητές/τριες, καθώς και με μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες αλλά και υποψήφιους/ες διδάκτορες του Τμήματός σας.

Το συμπόσιο προσφέρεται χωρίς καμία οικονομική ή άλλη επιβάρυνση, ενώ οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και η συμμετοχή τους θα προσμετρηθεί στη διαδικασία επιλογής συμμετεχόντων του επόμενου συμποσίου που θα πραγματοποιηθεί το 2022 στην Αρχαία Ολυμπία.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ερώτηση.

Με εκτίμηση,

Μαριλένα Κατσαδωράκη

Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία

Marilena Katsadoraki

Sessions’ Coordinator, International Olympic Academy

52, Dimitrios Vikelas Avenue

15233 Halandri, Greece

T: +30 210 6878810, F: +30 210 6878840

m.katsadoraki@ioa.org.gr