Επεξεργασία νομολογίας Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΕπεξεργασία νομολογίας Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο της προσπάθειας διαρκούς αναβάθμισης της ιστοσελίδας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, αποφασίστηκε από το τριμελές συμβούλιο διεύθυνσης του Δικαστηρίου να επαναληφθεί το πρόγραμμα ανάρτησης πρόσφατης νομολογίας στην ιστοσελίδα. Στόχος είναι να διευκολυνθεί η πρόσβαση του δικηγορικού κυρίως σώματος στη νομολογία του Δικαστηρίου και η κεφαλαιοποίηση της δουλειάς που γίνεται από τους δικαστές. Οι αποφάσεις θα ανεβαίνουν ανωνυμοποιημένες, με σύντομη περίληψη που θα περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά. 
Στο πλαίσιο αυτό ζητούμε τη συμμετοχή τελειόφοιτων φοιτητών Νομικής ή μεταπτυχιακών φοιτητών του Τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης, οι οποίοι θα αναλάβουν την επεξεργασία (ανωνυμοποίηση) και σύνταξη περίληψης για ορισμένο αριθμό αποφάσεων (7-8/άτομο, ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερομένων). Με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των αποφάσεων οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής από το Διοικητικό Πρωτοδικείο. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με mail με τον Στέργιο Κοφίνη, Πρωτοδίκη Δ.Δ. του ΔΠΘεσ, στη διεύθυνση sterkof@yahoo.gr ως τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018.