Νέα από Τρίτους

Πρόσκληση σε επιστημονική εκδήλωση εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Δικαίου Τεχνολογίας και Κατασκευών

Πρόσκληση για εθελοντές φοιτητές/φοιτήτριες για το Κοινωνικό Κέντρο παροχής ενισχυτικής διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη θέσεων πρακτικής άσκησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Προκήρυξη θέσεων μη αμειβόμενης τρίμηνης πρακτικής άσκησης στην Μονάδα Έρευνας "Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Δημοκρατία" του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές. Περισσότερες λεπτομέρειες στην διεύθυνση http://eupoldem.org/calls/.

Εκδήλωση - συζήτηση "ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ"

Εκδήλωση - συζήτηση

"ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ"

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στις 6 μμ, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου)

Το Γαλλικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη και το Ίδρυμα Καλλιόπη Κούφα για το Διεθνές Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα οργανώνουν μια εκδήλωση - συζήτηση την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στις 6 μμ στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα "Το διεθνές οικονομικό σύστημα σε κρίση".

2ο Θερινό Σχολείο EuroPolA, 8-12 Ιουλίου 2019, Κόρινθος

Ανακοίνωση

2ο Θερινό Σχολείο EuroPolA, 8-12 Ιουλίου 2019

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του 2ου Θερινού Σχολείου EuroPolA, 8-12 Ιουλίου 2019, στην Κόρινθο.

Πρόσκληση σε Επιστημονική Ημερίδα - Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: «Η ποινική προστασία της άγριας ζωής, με έμφαση στο φαινόμενο της δηλητηρίασης»

Ημερίδα με θέμα : "Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας-Επίκαιρα Ρυθμιστικά Ζητήματα και Εξελίξεις"

Αξιότιμες Κυρίες,

Αξιότιμοι Κύριοι,

το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου (ΚΔΕΟΔ)  και η Εταιρία Μελετών Δημοσίου Δικαίου (ΕΜΔΔ), με την υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν σε Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης ( Φράγκων 2-4).

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα την Παρασκευή  10 Μαΐου 2019, ώρα 18:00, με θέμα:

Σελίδες