Νέα από Τρίτους

Διαδικτυακή διεξαγωγή θερινού σχολείου με θέμα “ International and Comparative Law” από το Πανεπιστήμιο Justus Liebig University Giessen

Διαδικτυακή διεξαγωγή θερινού σχολείου με θέμα “ International and Comparative Law”, από το Πανεπιστήμιο Justus Liebig University Giessen, με το οποίο το ΑΠΘ διατηρεί Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας, από τις 17 Ιουλίου έως τις 14 Αυγούστου 2021.

Πρόσκληση σε διεθνές συνέδριο με θέμα "Αξίες της Ε.Ε., Πολυμορφία και Διαπολιτισμικός Διάλογος: Ενισχύοντας τη Συζήτηση"(21-23/4/2021)

Αξιότιμες Κυρίες,

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας προσκαλούμε στο διαδικτυακό τριήμερο Διεθνές Συνέδριο με θέμα:

«Αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πολυμορφία και Διαπολιτισμικός Διάλογος: Ενισχύοντας τη Συζήτηση»,

Πρόσκληση συμμετοχής εισηγητών στο Συνέδριο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 της ΠΔΕ Θεσσαλίας

Πρόσκληση συμμετοχής εισηγητών στο Συνέδριο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 της ΠΔΕ Θεσσαλίας

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε και τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://pdethessalias-1821.mysch.gr/

Διαδικτυακό Διήμερο Συνέδριο από την ELSA Thessaloniki «Δίκαιο και Διαφορετικότητα: Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες και Μειονότητες»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Διαδικτυακό Διήμερο Συνέδριο, με τίτλο «Δίκαιο και Διαφορετικότητα: Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες και Μειονότητες»

Διαδικτυακό Διήμερο Συνέδριο από την ELSA Thessaloniki με τίτλο «Δίκαιο και Διαφορετικότητα: Ευάλωτες Κοινωνικές  Ομάδες και Μειονότητες»

Η ELSA Thessaloniki διοργανώνει στις 9 και 10 Απριλίου, διήμερο διαδικτυακό Συνέδριο με τίτλο «Δίκαιο και Διαφορετικότητα: Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες και Μειονότητες»

Peking University - Online Summer School 2021

Σας διαβιβάζουμε την παρακάτω ανακοίνωση με το συνημμένο της από το Peking University της Κίνας, με το οποίο το ΑΠΘ έχει συνάψει Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας.

Η ανακοίνωση αφορά διοργάνωση Online Summer School (5-30 Ιουλίου 2021), με ποικιλία επιστημονικής θεματολογίας και απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Πρόσκληση για εθελοντές για το project “Remember Holocaust- Building Bridges for a common future” 03-16.05.2021

•Είσαι νέος/ νέα 18-30 ετών;
• Σ’ ενδιαφέρει να συμμετέχεις σε μια εθελοντική δραστηριότητα σχετικά με το Ολοκαύτωμα;
• Επιθυμείς να λάβεις μέρος σε διαδραστικά workshops με μαθητές Λυκείου και να προωθήσεις με τον δικό σου τρόπο ένα δυνατό μήνυμα ισότητας, ανεκτικότητας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς στην κοινότητα σου;
Τότε δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Όλες οι πληροφορίες για την εθελοντική δραστηριότητα, το project και στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται εδώ:

Ενημέρωση για δράσεις της Πανεπιστημιακής Ένωσης Γαλλοφωνίας (AUF) που ενδιαφέρουν μέλη ΔΕΠ & φοιτητές

Σας προωθούμε το παρακάτω μήνυμα της Καθηγήτριας του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας κ. Τ. Δημητρούλια, Συντονίστριας της  Agence Universitaire de la Francophonie (AUF), στην οποία το ΑΠΘ είναι μέλος.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,
Ελπίζοντας ότι το μήνυμά μας σας βρίσκει καλά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένες νέες πρωτοβουλίες της Πανεπιστημιακής Ένωσης Γαλλοφωνίας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. 

Ακολουθούν ομαδοποιημένες οι σχετικές πληροφορίες.

Πανελλήνιος φοιτητικός διαγωνισμός διαπραγματεύσεων-Athens Negotiations Tournament-του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πρόκειται για τον πανελλήνιο φοιτητικό διαγωνισμό διαπραγματεύσεων - Athens Negotiations Tournament - που θα διεξαχθεί τον Μάιο, εξ αποστάσεως, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στο Athens Negotiations Tournament (ΑΝΤ) συμμετέχουν φοιτητές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, ανεξαρτήτως αντικειμένου σπουδών, από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σελίδες