Ανακοινώσεις Τμήματος

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ-ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ-ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Στα μαθήματα που υπάρχει όριο συμμετεχόντων, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις διδάσκουσες στα δύο πρώτα μαθήματα.

Οι διδάσκουσες θα αποστείλουν λίστα ονομάτων στη Γραμματεία μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ολοκληρωθεί η δήλωση μαθήματος των φοιτητών/τριών σας.

Για τα μαθήματα που δεν υπάρχει όριο συμμετοχών, αυτά θα είναι κοινά στο σύστημα της cardisoft.

Η περίοδος δηλώσεων στο Τμήμα Ψυχολογίας ορίστηκε από 28/02/2021 έως 10/03/2021.

Ανακοίνωση Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας - μαθήματα ΕΕ 2021 αλλοδαπών φοιτητών ΑΠΘ

Σας κοινοποιούμε ανακοίνωση του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας σχετικά με τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας των αλλοδαπών φοιτητών-ητριών του Α.Π.Θ. για το εαρινό εξάμηνο 2020-2021.
 
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Π.Δ. 1051/77 όλοι οι αλλοδαποί φοιτητές-ήτριες των Τμημάτων του Α.Π.Θ. παρακολουθούν και διδάσκονται την ελληνική γλώσσα ως ξένη στο ΣΝΕΓ σύμφωνα με τα ισχύοντα στο Πρόγραμμα Σπουδών του κάθε Τμήματος για τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη ενημέρωση των φοιτητών-ητριών σας.

Μαθήματα Φύλου στο Α.Π.Θ. στο εαρινό εξάμηνο του 2020-21

Σας διαβιβάζουμε έναν κατάλογο με  μαθήματα  Φύλου  που θα προσφερθούν σε διάφορα Τμήματα στο Α.Π.Θ (έτσι όπως προκύπτουν από τον τίτλο ή την περιγραφή τους στη ΜΟΔΙΠ) κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-21.  Τα μαθήματα αυτά μπορούν να επιλεγούν από φοιτητές και φοιτήτριες που ενδιαφέρονται για τα θέματα αυτά ως ελεύθερες επιλογές - εφόσον το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματός τους το επιτρέπει – και κατόπιν  συνεννόησης με τα μέλη που τα διδάσκουν.

Σεμινάριο Έδρας Jean Monnet του Α.Π.Θ. «Προστασία των Κοινωνικών Δικαιωμάτων στην ΕΕ και Συγκριτικοί Νομικοί Πολιτισμοί»

ΑΦΙΣΑ

Ανακοίνωση

Η Έδρα Jean Monnet του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «Προστασία των Κοινωνικών Δικαιωμάτων στην ΕΕ και Συγκριτικοί Νομικοί Πολιτισμοί», ολοκληρώνει τις προγραμματισμένες δραστηριότητές της με τη διοργάνωση κύκλου σεμιναρίων και ακαδημαϊκών συναντήσεων. Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να λάβουν χώρα οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

6th INTERNATIONAL SUMMER SCHOOL: AUTONOMY AND HEALTH CARE IN THE (POST)PANDEMIC ERA (11-17/7/2021)

      ANNOUNCEMENT FOR THE PARTICIPATION IN THE SUMMER SCHOOL

The Laboratory for the Research of Medical Law and Bioethics of the Aristotle University of Thessaloniki (AUTh) in cooperation with Hellenic Bioethics Commission, are exceptionally pleased to announce the organization, of the 6th International Summer School of Medical Law and Bioethics on "“Autonomy and healthcare in the (post)pandemic era”.

Online Θερινό Σχολείο: “Current developments on financial crime, corruption and money laundering: European and international perspectives”(5_10-7-2021)

Online Θερινό Σχολείο: “Current developments on financial crime, corruption and money laundering: European and international perspectives”.

Διλήμματα και ευθύνες των γιατρών εν καιρώ πανδημίας - Σύγχρονα Θέματα Δικαιοσύνης, Επ. 10

Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και, γενικότερα, οι επαγγελματίες της υγείας αποκλήθηκαν –και δικαίως– αφανείς ήρωες μιας ανείπωτης πανανθρώπινης τραγωδίας. Αναμετρούνται νύχτα-μέρα με την θανατηφόρο νόσο και αγωνίζονται ψυχή τε και σώματι για να σώσουν ζωές και να περιθάλψουν πάσχοντες. Αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να επιλέξουν, να δώσουν προτεραιότητα στην φροντίδα ενός ασθενούς έναντι άλλου.

3ος ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ Ερευνητικής Ομάδας Νομικής Σχολής ΑΠΘ «Ψηφιακή Οικονομία και Ιδιωτικό Δίκαιο» (5-2-2021)

3ος ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ

Ερευνητικής Ομάδας Νομικής Σχολής ΑΠΘ

«Ψηφιακή Οικονομία και Ιδιωτικό Δίκαιο»

Ακαδ. έτος 2020/2021

Ανακοίνωση για το μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη του Δικαίου"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους δήλωσαν το μάθημα Εισαγωγή στην Επιστήμη του Δικαίου και δεν παρακολούθησαν το προαπαιτούμενο εργαστήριο Νομική Βιβλιογραφική Έρευνα & Πληροφοριακή Παιδεία, ότι μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά στις εξετάσεις του υποχρεωτικού μαθήματος και εάν ο βαθμός τους είναι προβιβάσιμος θα κρατηθεί έως να παρακολουθήσουν το εργαστήριο. Μετά θα σταλεί κανονικά στη γραμματεία.

Το εργαστηριακό μάθημα θα επαναληφθεί και στο εαρινό εξάμηνο.

Σελίδες