Ανακοινώσεις Τμήματος

Ανακοίνωση για το πρόγραμμα διδασκαλίας χειμερινού εξαμήνου 2020-2021

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους φοιτητές της Σχολής μας πως το πρόγραμμα διδασκαλίας του χειμερινού εξαμήνου 2020-2021  θα διεξαχθεί κατά κανόνα για όλα τα προπτυχιακά μαθήματα εξ αποστάσεως και θα είναι αναρτημένο στο site της Σχολής μας

https://www.law.auth.gr/el/undergraduate_courses_2021

ΣΥΝΕΔΡΙΟ με θέμα: 'ΔΙΚΑΙΟ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗΣ'

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο με φυσική παρουσία να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Τμήματος Νομικής στο email: alsidiro@law.auth.gr γιατί το Συνέδριο θα γίνει με περιορισμένη φυσική παρουσία.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ (ONLINE) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν. ΕΛΛΑΔΑ «Οικονομικό έγκλημα και διαφθορά: Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπισή τους, μετά την ψήφιση των νέων κωδίκων, και η νομολογιακή εφαρμογή του»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ (ONLINE) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

«Οικονομικό έγκλημα και διαφθορά: Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπισή τους, μετά την ψήφιση των νέων κωδίκων, και η νομολογιακή εφαρμογή του» 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ (ONLINE) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ «Οικονομικό έγκλημα και διαφθορά: Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπισή τους, μετά την ψήφιση των νέων κωδίκων, και η νομολογιακή εφαρμογή του»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ (ONLINE) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

«Οικονομικό έγκλημα και διαφθορά: Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπισή τους, μετά την ψήφιση των νέων κωδίκων, και η νομολογιακή εφαρμογή του» 

Μαθητικός Διαγωνισμός "Η Δική μου Βιοηθική"

Στον παρακάτω σύνδεσμο:

μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση για το διαγωνισμό "Η Δική μου Βιοηθική" που συνδιοργανώνει το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής ΑΠΘ με την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 26-27/9/2020. 

Πρόγραμμα εξετάσεων ΔΟΑΤΑΠ

Α. Π. Θ.

ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΔΟΑΤΑΠ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

2020

 

 

  1. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

           ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ Γ.

  1. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ κ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

           ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ Κ., ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ Α.

Εξετάσεις ελληνικής γλώσσας ΣΝΕΓ αλλοδαπών φοιτητών ΑΠΘ (ΣΕΠΤ. 2020)

Σας κοινοποιούμε ανακοίνωση του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας σχετικά με τις εξ αποστάσεως εξετάσεις περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 για το μάθημα της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας όλων των αλλοδαπών φοιτητών του ΑΠΘ.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2020 εκ νέου διότι χρειάστηκε να γίνουν κάποιες μεμονωμένες αλλαγές κυρίως στο τρόπο εξέτασης μαθημάτων από τους εξεταστές και παρακαλούμε για την προσοχή σας .
Υπενθυμίζουμε για την προφορική εξέταση-εξ αποστάσεως να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις των τομέων.

Μ.Στέφου- Γραμματεία Νομικής Σχολής

Eξετάσεις ΔΟΑΤΑΠ

ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΟΑΤΑΠ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΟΑΤΑΠ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, Α.Π.Θ, ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, 2020, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ EMAIL: esamarid@law.auth.gr. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2020 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ.

Σελίδες