Αγαπητές συμφοιτήτριες και αγαπητοί συμφοιτητές,
Θέλετε να ανακαλύψετε τη σχέση ανάμεσα στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη βιωσιμότητα;
Αναρωτιέστε για τη σύνδεση που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και το δίκαιο;
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διεξαγωγή του πρώτου μας workshop, στο πλαίσιο του SDGs month, με τίτλο “SDGs in action” που θα λάβει χώρα την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 18:30 στην αίθουσα 7, 3ος όροφος Νομικής.
Πρόκειται για μια διαδραστική προσέγγιση, μέσω της οποίας θα εμβαθύνουμε στον κόσμο των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals-SDGs), εξερευνώντας τις προκλήσεις και τους τρόπους εφαρμογής τους στο σύγχρονο περιβάλλον. Μέσα από ομαδικές συζητήσεις, debates, διαδραστικά quiz και δραστηριότητες με πρακτική εφαρμογή, υπό την καθοδήγηση του κου Γεράσιμου Κουβαρά θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πώς η βιωσιμότητα μπορεί να επιτευχθεί σε τομείς όπως η δικαιοσύνη, η εκπαίδευση, η ισότητα και το περιβάλλον.
Αίτηση συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/1GbPdWoe_HD-7HVcg41pzZ3PbqY9pQQfyktyEWfZcwaw/viewform?edit_requested=true
Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και σας περιμένουμε την Τρίτη 18/03 στις 18:30 στην αίθουσα 7 για μια άκρως ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη δράση! Γίνετε μέρος της αλλαγής!
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του UNSOC AUTh
Συνημμένα αρχεία: Αρχείο