Προκήρυξη υποτροφιών για σπουδές Master και PhD στο Beijing University of Chemical Technology (BUCT) της Κίνας

Στο πλαίσιο του υφιστάμενου Μνημονίου Επιστημονικής Συνεργασίας του ΑΠΘ με το Beijing University of Chemical Technology (BUCT) της Κίνας, παραλήφθηκε η παρακάτω ηλεκτρονική αλληλογραφία με τα συνημμένα της αρχεία.

Αφορά ανακοίνωση προσφοράς υποτροφιών για πλήρη εκπόνηση Master ή PhD (3ετούς και 4ετούς διάρκειας αντίστοιχα).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Αγγλικής ή /και Κινεζικής γλώσσας, επιπέδου Proficiency και στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής τους μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλλουν και ένα “preliminary acceptance letter” από Καθηγητή του BUCT.

Αναλυτικές οδηγίες περιέχονται στα συνημμένα αρχεία.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Απριλίου 2023.

Όσοι υποβάλλουν αίτηση προς το BUCT, παρακαλούνται να ενημερώσουν συγχρόνως και το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων (e-mail: internat-rel@auth.gr ).

Για οποιαδήποτε τυχόν διευκρίνιση ή επιπρόσθετη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την υπεύθυνη του BUCT: Ms. Wu (e-mail: buctapply@mail.buct.edu.cn ).

Συνημμένα αρχεία:
Αρχείο
Αρχείο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Προκήρυξη προγράμματος υποτροφιών της κυβέρνησης του Μεξικού

Βασίλειος Ζησιάδης (1937 – 2026)

Υποτροφίες Ελληνογαλλικής Συνεργασίας για σπουδές Master 2 στην Γαλλία Ακαδημαϊκό έτος 2026 – 2027

Παρουσίαση αποτελεσμάτων μεταδιδακτορικής έρευνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ Ν-Ω).

Next Upcoming Event
05 Ιούλιος 2026
  • 00

    days

  • 00

    hours

  • 00

    minutes

  • 00

    seconds